Nieuwe kledij, vaste openingsuren en workshops Macrame wandhanger

Macrame wandhanger
Hallo Beauty,

 Nu september alweer voorbij gevlogen is en iedereen zijn ritme terug gevonden heeft, hebben we ook hier niet stil gezeten !

 Ik had er zoveel zin in om jullie allemaal opnieuw te mogen ontvangen, te doen stralen, opnieuw kledij en accessoires te kunnen verkopen dat we na ons Friendtex weekend beslist hebben dit aan te houden 🙂 
Ik weet dat het niet altijd eenvoudig is daar ik niet dagelijks mijn deuren kan open zetten als ik bezig ben met een gelaatsverzorging of tattoo, vandaar volgende vaste openingsuren die ik graag nog enkele weken wil uitproberen 
Maandag, vrijdag en zaterdag is de zaak doorlopend open van 15u-19u voor al jullie vragen, cadeaubonnen, geschenken etc 
De andere momenten werk ik op afspraak maar kan ik dus zeker ook tijd vrijmaken voor jou 🥰
Oh Ja en om mijn passie daadwerkelijk opnieuw te laten groeien ben ik heel ver uit mijn comfortzone aan het komen 😁 en probeer ik dagelijks op Fb nieuwe Posts te zetten met de nieuwste kledij & accessoires … volgen jullie me al ? Of hebben jullie een beter idee voor me ? Laat het me zeker weten via whatsapp of mail of … Sowieso mooie dames & heren, voel je steeds welkom om je opnieuw te verwennen, te laten verwennen en deel te nemen aan al dit moois 💖 Warme knuffel, Ann 

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *