LICHAAMSTATTOOS

Tattoo

Liefste Bezoeker,

Tijdens mijn 20-jarige carrière als Make-Up Artiste ben ik steeds mijn passie blijven volgen om mensen hun schoonheid nog extra in de verf te zetten.

Daar ik me heel makkelijk in hun verhalen en hun “zijn” kan verplaatsen, is het heerlijk om dagelijks bezig te zijn met datgene wat me vreugde geeft en me gelukkig maakt, namelijk creatief zijn in een voor mij heel sociale omgeving waar ik en mijn klanten zich thuis mogen voelen.

Een job die me toelaat om mensen net datgene te geven waar ze nood aan hadden, een mooie herinnering, een waardevol symbool dat kracht geeft, een lichaamsdeel extra in de kijker zetten, een trots citaat, een naam die ze voor altijd bij zich willen houden… want elke tattoo die geplaatst wordt doe je met een specifieke reden.

Dankjewel dus dat ik voor jou die heel betekenisvolle tattoo mag zetten ❤️

Ik zet heel graag voor jou

Fijne en sierlijke tattoos
Blackline tattoo
Tattoo met zachte inkleuring
Maori of Polynesische tattoo
Bohemien Tattoo
Flowertattoo
Mini tattoo

Ik zet geen

Full color tattoo
Portretten
Realistische tattoo
Covers (tenzij het om opfrissing of iets kleins gaat)
Tattoos in het aangezicht (behalve PMU)
Tattoos op de binnenkant van de handen (m.u.v. vingertattoo maar je moet wel weten dat deze vaker bijgewerkt dienen te worden)
Tattoos met as van een overledene

Papierwerk

Vooraleer je een tatoo laat plaatsen is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de regels en de risico’s. In onderstaand formulier vind je meer details. 

Wanneer je besloten hebt om de tattoo te laten plaatsen vragen we om reeds op voorhand onderstaand formulier in te vullen. Op die manier hebben we de wettelijke verplichtingen al achter de rug en kunnen we onmiddellijk aan je nieuwe tattoo beginnen!

Tot slot staan er in onderstaande brochure allerlei instructies om een geplaatste tattoo de nodige nazorg te geven. Hoe beter de nazorg, hoe beter de kwaliteit van het resultaat.

Praktisch

Ik ben enkel op afspraak open van dinsdag tem vrijdag (mits uitzonderingen) maar voor vragen rond je tattoo en afspraken is het makkelijker om me te bereiken per mail of gsm. Deze kan ik dan beantwoorden wanneer het me past want tijdens het tatoeëren leg ik graag alles aan de kant om er 100% voor mijn klanten te kunnen zijn.

Waarschijnlijk ben je niet toevallig bij me terecht gekomen want ik hou van een persoonlijke aanpak, kwaliteit met de juiste gecertificeerde producten, hygiëne, dat jij je comfortabel en welkom voelt zodat je met jouw persoonlijke droomtattoo naar huis gaat!
Om die reden zet ik ook nooit 2x hetzelfde ontwerp en zal ik nooit een exacte kopie maken van een reeds bestaande tattoo.
Iedereen heeft recht op zijn persoonlijke tattoo die net datgene weerspiegelt wat jou zo uniek maakt!

Je kan me gerust enkele ideeën doorsturen van waaruit we kunnen vertrekken of een gebruiksklaar ontwerp wat jij graag zou willen.
Als ik de tijd vind, maak ik ook geregeld zelf ontwerpen die terug te vinden zijn op mijn Instagram.

Je ontwerp kan beginnen en/of je afspraak ligt vast na een storting van 50 euro op rekeningnr. BE97 1030 4973 9749

Ik kijk er alvast naar uit jou te mogen ontmoeten !