VRAGEN

Tattoos

Omdat hygiëne en kwaliteit voor mij steeds superbelangrijk zijn, ben ik op zoek gegaan naar de producten waarmee ik jou na je tattoo sessie verzorg en waarmee jij thuis je tattoo dient verder te verzorgen.

Alleen op deze manier kan ik jou verzekeren van het mooist mogelijke resultaat!

Zo kwam bij Tattoomed terecht, een vegan productlijn ontwikkeld door medische specialisten en tattoo experts.

Producten die 1 voor 1 je huid hydrateren en niet uitdrogen, die niet vet zijn en het natuurlijk genezingsproces van je huid ongelooflijk mooi ondersteunen.

Alles begint al met het aanbrengen van een speciale tattoo folie (onmiddellijk na het plaatsen van je tattoo (dus geen plastiek folie waaronder je huid transpireert)

Een folie die in de wondzorg en brandwondenzorg al zijn strepen verdiend heeft en die zorgt voor een vochtig ademend wondklimaat waardoor jouw tattoo niet alleen beschermd is, maar bovendien ook uitstekend geneest!

Vanaf het moment dat deze folie is aangebracht, ervaren klanten ook onmiddellijk de weldaad ervan. Deze moet dan ook 3-4 dagen blijven zitten maar je voelt hem haast niet en na het verwijderen dien je onmiddellijk de juiste producten te gebruiken om je tattoo verder te verzorgen.

Ikzelf zie zo een duidelijk verschil in het genezingsproces en het bijwerken nadien van klanten die deze raad nauwgezet opvolgen, dat ik het liefst iedereen met de juiste producten naar huis stuur. Alleen op deze manier ben ik zeker van een mooi genezingsproces en bijhorend resultaat 🙂

 

Voor al je vragen i.v.m. verzorging raad ik je daarom aan om een kijkje te nemen op hun website en bijhorende blog.

Hier vind je zo een schat aan informatie terug waar ik me 100% in kan vinden: Tattoomed.nl

De prijs van een tattoo is afhankelijk van heel veel factoren zoals de moeilijkheid en gedetailleerdheid van het ontwerp, de plaats waar hij moet komen, de conditie van je huid, je eigen gezondheid, het gebruik van bepaalde medicijnen, de nazorg, enz enz

Het is dus een heel complexe vraag om daar een exact antwoord op te geven.

De opstartprijs voor een mini tattoo is 120 euro nadien wordt het gangbare tarief van €100/uur verder doorgerekend.

Jouw unieke tattoo is voor het leven dus maak deze keuze ook heel bewust en niet enkel in functie van de prijs.

Ik kan je natuurlijk en richtprijs geven maar je mag me voor je ontwerp ook gerust jouw maximumbudget meedelen zodat we er sowieso iets moois van kunnen maken 🙂

Eens een tattoo is de kans groot dat je er nadien toch nog eentje of meerdere aan toevoegt dus …relax

Natuurlijk! Op het moment van je afspraak voorzie ik voldoende tijd en een koffietje om al je laatste vragen te beantwoorden mochten die er nog zijn. Ook wordt jouw ontwerp geprint op divers groottes zodat we deze kunnen “plaatsen” op je huid en jij de tijd krijgt om te beslissen waar je ze precies hebben wil.

Zo kan je er al onmiddellijk verliefd op worden nog voordat ze geplaatst is 🙂

Ontwerpen en foto’s worden nooit gedeeld zonder jouw toestemming ( GGD )

Maar ben je tevreden en kei fier op je nieuwe tattoo of PMU dan neem ik graag een mooie foto of mag me er een bezorgen want ik vind het heel fijn dat mijn portfolio alleen maar “kleurrijker” wordt 🙂

Bijkomende vragen?

Aarzel niet om me te contacteren, ik antwoord zo spoedig mogelijk