Kijk jij ook uit naar het nieuwe jaar ?

Terwijl de kerstboom voor de nodige sfeer in huis zorgt en theelichtjes mijn salontafel verlichten, dacht ik aan wat ik heel graag nog zou verwezenlijken voor het einde van dit toch wel heel bijzondere jaar.

De nieuwe website bleek een uitdaging te zijn voor mij want zoals jullie weten ben ik dan ook iemand die geniet van het persoonlijk contact met de mensen rondom mij en neerpennen wie ik ben en waar mijn passies liggen was alvast geen evidentie.

Maar wat mij betreft is hij een echt pareltje geworden !

Afgelopen week mocht ik terug ervaren hoe hartverwarmend het was velen van jullie opnieuw te mogen verwelkomen, op zoek naar het juiste paar oorbellen, het fleurigste truitje of het unieke geschenk waar ikzelf zoveel voldoening uit haal om ze bij elkaar te zoeken.

Ik weet dat het niet altijd duidelijk was voor iedereen wat ik nog juist deed, wat ik doe en wil doen maar weet dat jullie allen meer dan welkom zijn !

En daarom is mijn nieuwe voornemen dus om jullie ook via deze weg wekelijks op de hoogte te houden van al het nieuws.

Kijk er zo naar uit jullie allemaal eens terug te zien 🙂

openingsuren komende week dinsdag tem vrijdag 10u-18u

Warme groetjes

Leave a Reply