COSMETISCHE PIGMENTATIE (de vroegere permanente make-up)

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen...

Permanente make-up biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor u de natuurlijke schoonheid kunt accentueren. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, het verhoogt ook het zelfvertrouwen en creëert een actievere levensstijl en meer persoonlijke vrijheid. Micropigmentatie blijft een aantal jaren zitten, u ziet er ten alle tijden dus verzorgd uit!

Ook is permanente make-up zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor make-up, gevoelige ogen bij contactlenzen hebben, een bril dragen of actief sporten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De geavanceerde apparatuur, pigmenten en technieken van Nouveau Contour maken micropigmentatie ook zeer geschikt voor medische doeleinden zoals areola, littekens en hazenlip correcties. Dit wordt dermatografie of dermapigmentatie genoemd. Eén van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borst reconstructie of een borst besparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

Ik had graag wat meer info ivm:

Ontvang je graag een beetje meer informatie ivm de pigmentatie?


Vul dan, geheel vrijblijvend dit formulier in!